Mange spændende deltagere har allerede gennemført Power Up forløbet i Vejle, Kolding og på Sydfyn.

De kommer fra meget forskellige brancher og er forskellige steder i deres udvikling. Men fælles for dem alle er, at de har behov for netværk og sparring i udviklingen af deres idé og virksomhed. 

 

Her kan du se hvad nogle af dem siger om Power Up: 
 

 

"At følge Power Up har givet mig rigtig mange ting. Det er noget jeg kan/skal/vil tage frem igen og igen, for at holde mig til ilden og udvikle min virksomhed endnu mere."
 
"Jeg har fået foldet min idé helt ud - pillet den fra hinanden og fået den sat sammen igen, som en stærk grundpille for at kunne gøre min drøm til virkelighed."  
 
”At være en del af power Up har givet mig selvtillid! Tiltro til at jeg har noget som jeg KAN gøre til mit levebrød! Jeg har fået en bedre forståelse for, hvordan jeg skal drive en virksomhed, udefra og ind"

   

"Power Up har givet mig stor afklaring om mit produkt, egne kompetencer og "huller". Det har bragt mig fra idé til handling, givet mig en tro på at jeg kan, og at der er et behov for min virksomhed."
 
 Det har gjort nogle ting mere tydelige, og hjulpet mig til at træffe nogle vigtige og svære beslutninger. Det har rykket mig både fagligt og personligt, og jeg er så taknemmelig over at have fået muligheden for at deltage" 

  

”For mig har Power Up givet mig indsigt, både i mig selv og det at lave firma. Det har udviklet min idé, min præsentation og min viden, og jeg føler at jeg har fået oplysning om alle de ting der skal til for at få succes i min virksomhed. Jeg har fået udvidet mit netværk og er fantastisk glad for det!”

 

Astrid Madsen, Fåselvværd.dk har udtalt....

Ditte Sorgenfrei, Børnehøjde har udtalt...

 

Mia Christina Broe Jakobsen, grafitoggodnathistorier.dk har udtalt...

 

 Vil du også have ny viden, netværk og meget mere, så kan du læse mere om, hvordan du bliver en del af vores næste Power Up hold her!:

 

Ansøg Power Up 

 

 

 

Tilbage

 
 
 
 
 
facebook instagram