Højspænding er et forløb til dig, der gerne vil have ekstra fart i din virksomhed

Læs mere om Højspændings 3 dages workshop i Berlin april 2018 

 

Dit udbytte

Du får en toptunet forretningsmodel, klar til gazellevækst, målrettet og kompetent sparring, netværk i hele regionen. Du får også e komplet afdækning af potentiale, udfordringer og succesfaktorer.

 

I Højspænding får du 6-9 måneder med forretningsudvikling inkl. en-til-en sparring til en værdi af op til 100.000 kr. Du betaler selv op til halvdelen.

 

Med Højspænding får I præcis afdækning af dine rådgivningsbehov og hjælper dig til at finde rådgiver(e. De skal med forskellige vinkler stille skarpt på din idé, forretningsmodellen og markederne. 

 

Hvem

Forløbet er målrettet kreative/ innovative selvstændige, hvis produkt eller ydelse har vist sit værd og har potentiale til at komme bredere ud.

 

For at deltage skal du have et CVR-nummer registreret i Region Syddanmark og oprettet efter 1. januar 2012. Du skal have viljen til at investere tid og ressourcer.

 

Pris

I Højspænding kan du indkøbe en-til-en sparring til en værdi af op til 100.000 kr., hvoraf du selv skal betale op til halvdelen.

 

Derudover betaler du med din tid og dit engagement i form af timeregistrering og ved at indlevere udvalgte virksomhedsdata.

 

Højspændings forløb

Højspænding faciliterer udviklingsmøder og workshops målrettet dine behov og sikrer du får et sammenhængende forløb. Højspænding kan generelt opdeles i følgende faser: Ansøgning, Generator, Rådgivningsforløb og Omstilling.

 

Ansøgning:

Du har interesse i forløbet og kontakter Højspændings facilitatorer (se kontaktoplysninger nederst på siden). Vi aftaler et møde, hvor vi sammen diskuterer dine muligheder ift. Højspænding. Der udarbejdes en ansøgning til Højspænding, som skal godkendes af projektet. 

 

Generator:

Du starter på Højspændings Generatorworkshop, hvor Højspænding faciliterer en Lego Serious Play-workshop. Workshoppen åbner op for din virksomheds udviklingsmuligheder og sammen med facilitatoren vælger vi fokus for dit Højspændingsforløb. Hvad skal I arbejde med, og hvilke konsulenter/rådgivere kunne det være relevant at købe ind?

 

Rådgivningsforløb:

Forløbet defineres sammen med facilitatoren og der indhentes 3 tilbud fra relevante konsulenter /rådgivere.

Der etableres en aftale med den indkøbte konsulent/rådgiver, og I går sammen i gang med dit forløb.

Udviklingsarbejdet implementeres i din virksomhed, og Højspændings facilitator er med på sidelinjen og mødes med dig løbende.

 

Omstilling:

Sammen med facilitatoren samler du op på forløbet med rådgivning og lægger en plan for din virksomheds udvikling efter Højspænding.
  

Download Højspændings flyer

 

Sådan ansøger du 

Er du interesseret i at høre mere om Højspænding, så tag fat i Business Kolding eller din lokale Medstrømspartner:

 

Business Kolding: 

Jakob Thoftdahl Westphall: Tlf. 4012 3239, email 

Tina Nikolajsen: Tlf. 2159 0221, email

Fremtidsfabrikken på  Sydfyn: Tlf. 3017 4449, email

Spinderihallerne i Vejle: Tlf. 7681 3100, email

 

Højspænding er parat til at hjælpe dig til at realisere dit potentiale – både de strategiske og de handlingsorienterede muligheder.

 

facebook instagram