Tilbage til listen

Nyhed oprettet 12-01-2018

3 dages workshop i Berlin

Højspænding inviterer til 3 dages workshop i Berlin med fokus på internationale samarbejder og go-to-market strategier. Netværk med andre start-ups og få styr på dine fokusområder ved salg til Tyskland eller andre internationale markeder.

 

Workshoppen er et eksklusivt netværkstilbud under forløbet Højspænding og er en del af projekt Medstrøm. Højspænding tilbyder individuelle forløb, der hjælper dig med at accelerere din virksomheds potentiale.

 

Workshoppen i Berlin er målrettet tidligere, nuværende og potentielle Højspænding-deltagere. Hvis du ikke allerede er/har været tilknyttet Højspænding, kontakter vi dig til en snak om tilbuddet er relevant for dig.

 

Der er et begrænset antal pladser og som udgangspunkt har hver virksomhed mulighed for at tilmelde én deltager. Hvis der er ekstra pladser på bussen, kontakter vi efter først-til-mølle de virksomheder, der har ansøgt om ekstra pladser.

Tilmelding sker her via Business Kolding. Er du interesseret i at høre mere eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at tage fat i Jakob Th. Westphall på. tlf. 4012 3239. 

 

FORELØBIGT PROGRAM

Torsdag den 12. april
07.00 Workshop I: Kulturforståelse - test dig selv
15.00 Ankomst til Berlin og indtjekning på hotellet
17.00 Fælles middag
Fredag den 13. april (hos Quartier Zukunft)
10.00 Workshop II: Fokus på eksport og partnerskaber - test dit marked
14.00 Workshop III: Sådan kommer du i gang med eksport
17.00 Gettogether med lokale start-ups fra Berlins kreative miljøer
Lørdag den 14. april
10.00 Tid på egen hånd
13.00 Workshop IV: SKUB-metoden og næste kapitel i dit eksporteventyr
20.00 Ankomst til Kolding 

facebook instagram