Tilbage til listen

Nyhed oprettet 16-04-2018

Sydjyske iværksættere indtog Berlin

9 virksomheder tog på eksporteventyr til Berlin den 12.-14. april, da Højspænding inviterede til et intenst 3 dages workshop-program. 

 

De indledende workshops startede allerede i bussen på vej mod Berlin, hvor der blev arbejdet med kulturforståelse, kundetypologier og deltagernes egen motivation og adfærd.

 

Deutsche Banks Quartier Zukunft lagde inspirerende omgivelser til andendagens spændende workshop om samarbejder og partnerskaber. Her fik deltagerne et indblik i go-to-market strategier og tog de første indledende skridt til udvikling af en partnerguide, der kan hjælpe dem til at blive klædt muligt på på til at finde de mest egnede partnere.  

 

Dagen afsluttedes med besøg hos iværksætterfællesskabet The Place Berlin, hvor deltagerne pitchede foran et 3-mands panel og en international sammenslutning af advokater. Det gav både hjertebanken og gode netværksmuligheder!

 

På turen tilbage til Danmark blev der arbejdet med virksomhedernes næste bedste skridt for at nå i mål med de erkendelser, der blev opnået under turen. Deltagerne mødes igen om 3 måneder, og for samtlige virksomheder er der noget konkret at arbejde videre med derhjemme.

 

Underviser på turen var Bjarne Brynk fra Brynk Business Academy.

 

Højspænding er et eksklusivt forløb til dig, der ønsker hjælp til at accelerere din virksomheds potentiale. Du får en toptunet forretningsmodel der er klar til gazellevækst, målrettet og kompetent sparring, netværk i hele regionen samt 360 graders afdækning af potentiale, udfordringer og kritiske succesfaktorer.

Forløbet er målrettet kreative/innovative selvstændige, hvis produkt eller ydelse har vist sit værd og nu har potentiale til at komme bredere ud. 

Læs mere om mulighederne i Højspændning

facebook instagram